Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Heerlijk & heerlijk is een bakkersgilde van de betere banketbakker. Bij het gilde zijn ongeveer 100 banketbakkers aangesloten door heel nederland. deze ondernemer-banketbakkers zijn in 10 groepen verdeeld en elke groep komt 1x per maand bij elkaar in een winkel/bakkerij van een lid. Deze winkel/bakkerij wordt beoordeeld en alle producten worden gekeurd, waarbij kennis, zoals bijv. presentatie en bakkerijtechnieken en recepten worden gedeeld en besproken. Met als doel om elke winkel en bakkerij met de producten naar een hoog niveau te krijgen.

Om lid te worden, dient men hoge kwaliteiten te beheersen op alle fronten. winkel, bakkerij en producten moeten aan minimale kwaliteits-eisen voldoen.

In maart 2016 kwamen de keurmeesters naar Dordrecht met als resultaat: Gilde Goud !

onze specialiteit "appelmarijn" haalde bij de beoordeling een eindcijfer 9. Met complimenten voor het oude recept uit 1982, waar de appelmarijn is ontstaan toen (nu eigenaar) Marijn van der Sterre werd geboren en deze creatie van haar vader voor het eerst in de bakkerij werd gemaakt en naar haar werd vernoemd.